Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

KOTIUTUKSET VÄLITTÖMÄSTI

Kun haluat kotiuttaa voittosi, useimmat casinot pyytävät asiakirjoja henkilötietojen vahvistamiseksi. Tällöin joudut odottamaan rahojasi tuskastuttavan pitkään. Tämä ei kuitenkaan ole SuperNopean tapa toimia. Kun pelaat meillä, saat rahasi heti, sillä kotiutuspyynnön tehtyäsi rahat lähtevät pankkitilillesi välittömästi! Useimmilla pankeilla rahat saapuvat tilillesi jopa 5 minuutissa. Eikö kuulostakin hyvältä?

Sinun ei tarvitse tehdä kotiutuksia jokaisen pelihetken jälkeen, vaan voit jatkaa pelaamista seuraavalla kerralla helposti siitä, mihin jäit. Kun olet sulkenut ikkunan, me vartioimme jäljellä olevaa saldoasi tarkasti kunnes tulet pelaamaan seuraavan kerran.

PELAA VÄLITTÖMÄSTI

SuperNopea on niin kutsuttu “Pay’n Play”-sivusto, jossa voit pelata ilman pelitilin avaamista. Voit aloittaa pelaamisen heti, kun olet tunnistautunut palveluun ja tehnyt talletuksen. SuperNopealla on erittäin laaja valikoima huippupelejä, joita voit pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

ASIAKASPALVELU - SINUA VARTEN

SuperNopean ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelu on käytössäsi kello 10:00-02:00 7 päivää viikossa. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun live chatissa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@supernopea.com.

SuperNopea on Maltalle rekisterinumerolla C72296 rekisteröidyn Mozebra Limitedin omistama tuotemerkki. Nettisivua SuperNopea.com ylläpitää Bethard Group Limited, joka on rekisteröity Maltalle ja lisensoitu Euroopan unioniin rekisterinumerolla C69565. Yrityksen rekisteröity toimipaikka on Triq Paceville Avenue no. 6, St Julians STJ 3109, Malta. Bethard Group toimii Malta Gaming Authorityn myöntämällä lisenssillä MGA/B2C/312/2015 , joka on annettu 1. toukokuuta 2018.

Rahapelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti. www.peluuri.fi

© 2020 SUPERNOPEA.COM. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN.

Parhaat pelit ja nopeimmat rahansiirrot tarjoaa: